Σοκολατοθεραπεία και σούπερ προσφορά!!!

2014-10-21 20:21

Η ιστορία της σοκολάτας ξεκινά γύρω στο 600 π.Χ. περίπου από ένα τροπικό φυτό, το κακαόδεντρο, που από τους σπόρους του παράγεται η σοκολάτα. Σύμφωνα με τις παραδόσεις, η σοκολάτα έχει προέλευση βασιλική αλλά και θεϊκή και για τον λόγο αυτό ονομάζεται και «τροφή των θεών».  {...}
Τον τελευταίο καιρό βέβαια η σοκολάτα χρησιμοποιείται και σε θεραπείες προσώπου & σώματος.
 
Κι αυτό γιατί εκτός από το ότι η σοκολάτα περιέχει κάποιες ουσίες και κάποια στοιχεία που είναι απαραίτητα για το σώμα (Καφεΐνη, Λιπαρές ουσίες, Πρωτεΐνες, Ασβέστιο, Φωσφόρο, Μαγνήσιο, Σίδηρος, Χαλκός, Βιταμίνη Ε, Φυτικές ουσίες, Φλαβονοειδή, Κατεχίνες) , έχουν γίνει και έρευνες που αποδεικνύουν την ευεργετική επίδραση και τις θεραπευτικές ιδιότητες της σοκολάτας στην υγεία μας, γνωστές ήδη από την εποχή των Μάγια και των Αζτέκων, όπως: Αντιοξειδωτική δράση, διεγείρει το νου, χαρίζει ενέργεια, μειώνει την πίεση, ρυθμίζει τη διάθεση κ.α.
Στο θέμα της υγείας & της ευεξίας και γενικά των εναλλακτικών θεραπειών, η σοκολάτα ή Σοκολατοθεραπεία αποτελεί μια Αντιοξειδωτική Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης,  η οποία βασίζεται στη φυσική σοκολάτα και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για χαλάρωση με πραγματικά ευεργετικά αποτελέσματα. {...} Είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την κυτταρίτιδα και την καταπολέμησή της, ενυδατώνει και ηρεμεί ως μέθοδος αντιστρές.  Δρα επίσης κατά της κατάθλιψης και του άγχους εξαιτίας της παραγωγής  ενδορφινών που προάγει ενώ η σεροτονίνη, η ορμόνη που εκλύεται όταν μυρίζουμε ή τρώμε σοκολάτα, είναι γνωστή ως ορμόνη της ευτυχίας. {...}

 

Η σοκολατοθεραπεία είναι ουσιαστικά μασάζ με βάση τη φυσική σοκολάτα. Περιέχει λάδι σοκολάτας, βούτυρο κακάο, αιθέρια έλαια, πολυφαινόλες, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, λιποσώματα, λεκιθίνη. Απλώνεται κρύα ή χλιαρή στο ξηρό δέρμα, ενυδατώνοντάς το, χαρίζοντας σύσφιξη και μία μοναδική απαλότητα. Η αίσθηση της σοκολάτας και το φυσικό πλούσιο άρωμά της, δημιουργούν ευεξία και χαλάρωση, ενώ παράλληλα  στη θεραπεία χρησιμοποιείται peeling με κόκκους σοκολάτας, λάδι για μασάζ με αιθέρια έλαια, σκόνη σοκολάτας για μάσκα ή μασάζ, κρέμα σοκολάτας και βούτυρο κακάο για αδιαβροχοποίηση και τέλεια αίσθηση.
Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η χρήση σοκολατοθεραπείας από τον άνθρωπο για περίπου ένα μήνα, διασπά τα λιπίδια και αυτά με τη σειρά τους αποβάλλονται μαζί με άλλες βλαβερές τοξίνες του λεμφικού συστήματος. Η επιδερμίδα από την πλευρά της εμπλουτίζεται με ωφέλιμες βιταμίνες και αμινοξέα προστατεύοντας τον άνθρωπο από την πρόωρη δερματική διάσπαση.

Οι αναγνώστες της Mykonos News μπορούν να γνωρίσουν τη θεραπεία απολαμβάνοντας τα οφέλη της σοκολατοθεραπείας με 50% έκπτωση έως τις 30/10/14!!!

Επίσης οι ακροατές του "Ραδιοφωνικού Πρωινού" κάθε Τρίτη & Πέμπτη 9-11 μπορούν να κερδίσουν μία συνεδρία!!!

*Η συνέχεια του άρθρου, στην Mykonos News που κυκλοφορεί από 15/10/14


Δημοσκόπηση

Ποιά θεραπεία προτιμάτε;

Σοκολατοθεραπεία (16)

12%

Βοτανοθεραπεία (17)

13%

Χειροπρακτική (17)

13%

Λεμφική Μάλαξη (19)

14%

Ομοιοπαθητική (18)

13%

Ηλεκτροβελονισμός (16)

12%

Αποτοξινωτικό Ποδόλουτρο (16)

12%

Mani/Pedi (16)

12%

Σύνολο ψήφων: 135