Σχετικά με εμάς

Το Κέντρο Σεμιναρίων και Εναλλακτικών Θεραπειών, Mykonos Alternative Health Center - maren.com.gr είναι ένα κέντρο φροντίδας και αρμονίας σώματος και νου. Το επαγγελματικό προσωπικό μας είναι ειδικό σε θέματα Χειροπρακτικής και της Θεραπευτικής Μάλαξης, Θεραπεία Ομοιοπαθητικής ή/και Ayurveda, Φυσικοπαθητικής, Γεωπαθολογίας, Ενεργειακής Ιατρικής, Αρωματοθεραπείας, Ομορφιάς, Αισθητικής και Περιποίησης για ολόκληρο το Σώμα και το Πρόσωπο. 

Έχουμε διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης και φροντίδας, που περιλαμβάνουν ειδικές θεραπείες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη, προγράμματα με οργανικούς Χυμούς & Διατροφή και καταλύματα για όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

  Κρατάμε επίσης τον τύπο του κάθε ασθενούς, τα προγράμματα διατροφής, θεραπείες και θεραπευτική αγωγή άσκησης, χωρίς να είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο κέντρο μας.

Προσφέρουμε επίσης χωριστές υπηρεσίες όπως Spa, αθλητικές υπηρεσίες μέσα στο Κέντρο μας, εργαστήρια, συνέδρια και σεμινάρια για να βοηθήσουμε τους φιλοξενούμενους και τους ασθενείς μας όσο χρειάζεται στη χαλάρωση και την ηρεμία τους.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ειδικές κάρτες υγείας των μελών μας, οι οποίες θα μπορούν να εξυπηρετούν τα μέλη μας ανα πάσα στιγμή έχοντας το ιστορικό τους, τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα φάρμακα, ακόμη και το πώς νιώθουν καθημερινά και πώς εξελίσσεται η υγεία τους σε βάθος χρόνου!

Επίσης μας ενδιαφέρει να έχουν όλοι άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες και γι' αυτό, κατα καιρούς προσφέρουμε δωρεάν συνεδρίες και σεμινάρια στα μέλη μας!


Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να μας τις στείλετε στην Σελίδα επικοινωνίας.