Σεμινάριο Ομορφιάς Ι

2014-05-09 09:00

Η περιποίηση προσώπου είναι απαραίτητη για όλους, όπως επίσης πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το σωστό τρόπο από το πώς να γίνει ένα σωστό ντεμακιγιάζ, μέχρι το πώς να βάλουμε την κρέμα προσώπου μας.

 Πρωταρχικής σημασίας επίσης είναι να χρησιμοποιούμε τα σωστά προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός μας, διότι κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του ανάγκες.

Πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψιν όπως από την ευαισθησία του δέρματος μέχρι και τις κλιματολογικές συνθήκες.

Γι' αυτό καλό είναι να απευθυνόμαστε στους ειδικούς, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα τα μυστικά του δέρματος και μπορούν να μας προτείνουν τα κατάλληλα και σωστά προϊόντα που χρειάζεται το δικό μας δέρμα.

Αυτό εξάλλου θα μας βοηθήσει σημαντικά στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μας δίνει το προϊόν μας, αλλά και να αποφύγουμε λάθη που μπορεί να προκληθούν από πειραματισμούς και να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα για την επιδερμίδα μας.


Την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 10 το πρωί και στις 5 το απόγευμα, η ολιστική θεραπεύτρια και αισθητικός του κέντρου μας Βενετία Δαβίου θα σας εξηγήσει βήμα - βήμα τις κινήσεις του τί πρέπει να κάνετε και είναι μια καλή ευκαιρία, να δείτε, να μάθετε και να λύσετε τις απορίες που τυχόν έχετε.