Σεμινάρια Μαΐου στο Mykonos Alternative Health Center

2014-05-02 10:00

   Τελευταία ακούγεται πολύ ο κλάδος της Γεωπαθολογίας, γιατί ασχολείται με την ανίχνευση των γεωπαθογόνων ζωνών και της βλαπτικής τους επίδρασης. Με λίγα λόγια οι ζώνες αυτές αποτελούνται από τις διάφορες γήινες ακτίνες, άλλες είναι θετικές και άλλες βλαβερές για τον οργανισμό μας. Πολλές ασθένειες σχετίζονται ή ενισχύονται λόγω των ακτίνων αυτών κι έτσι καλό είναι να γνωρίζουμε τουλάχιστον το πρώτο μέρος της Γεωπαθολογίας που είναι η Ραδιαισθησία και όπως δηλώνει και από την ίδια τη λέξη έχει να κάνει με την αίσθηση των κυμάτων.

    Επίσης, πολλοί διαβάζουν για τις ακτίνες Hartmann, αλλά στην πραγματικότητα οι βλαβερές ακτίνες είναι πολλές περισσότερες και μερικές από αυτές δεν έχουν προγραμματιστεί ακόμη να ανιχνεύονται μέσω των ειδικών μηχανημάτων ανίχνευσης ακτίνων και γίνονται μέσω των ραβδοσκόπων.

     Στο πρώτο και το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου που θα γίνει στο κέντρο μας, θα ασχοληθούμε με τη ραδιαισθησία λοιπόν, και τη δύναμη του εκκρεμούς. Πώς μπορούμε να μετρήσουμε με ένα οποιοδήποτε εκκρεμές και πώς να ξεχωρίζουμε τις απαντήσεις. Επίσης, σε ποιους άλλους τομείς της ζωής μας μπορεί να μας φανεί χρήσιμη μια τέτοια μέτρηση.

     Το πρώτο μέρος θα γίνει την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 10:00 π.μ. και στις 17:00 μ.μ. και το δεύτερο μέρος θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 10:00 π.μ. και στις 17:00 μ.μ. από τη Γεωπαθολόγο Μαρία Μ. Σκαγιά.


Η περιποίηση προσώπου είναι απαραίτητη για όλους, όπως πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το σωστό τρόπο από το πώς να γίνει ένα σωστό ντεμακιγιάζ, μέχρι το πώς να βάλουμε την κρέμα προσώπου μας.

 Πρωταρχικής σημασίας επίσης είναι να χρησιμοποιούμε τα σωστά προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός μας, διότι κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του ανάγκες.

Πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψιν όπως από την ευαισθησία του δέρματος μέχρι και τις κλιματολογικές συνθήκες.

Γι' αυτό καλό είναι να απευθυνόμαστε στους ειδικούς, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα τα μυστικά του δέρματος και μπορούν να μας προτείνουν τα κατάλληλα και σωστά προϊόντα που χρειάζεται το δικό μας δέρμα.

Αυτό εξάλλου θα μας βοηθήσει σημαντικά στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μας δίνει το προϊόν μας, αλλά και να αποφύγουμε λάθη που μπορεί να προκληθούν από πειραματισμούς και να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα για την επιδερμίδα μας.
Το πρώτο μέρος θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 10 το πρωί και στις 5 το απόγευμα και το δεύτερο μέρος θα γίνει την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 10 το πρωί και στις 5 το απόγευμα, από την ολιστική θεραπεύτρια και αισθητικό του κέντρου μας Βενετία Δαβίου που θα σας εξηγήσει βήμα - βήμα τις κινήσεις του τί πρέπει να κάνετε και είναι μια καλή ευκαιρία, να δείτε, να μάθετε και να λύσετε τις απορίες που τυχόν έχετε.


Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων:

Mykonos Alternative Health Center

www.maren-com-gr.webnode.gr

fb: Mykonos Therapies

τηλ. 6977678847, 6932663715