Προσφορά Σεπτεμβρίου

2014-09-15 00:00

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Σεπτέμβρη κι επιβάλλεται να καλωσορίσουμε το Φθινόπωρο

με πολλές & απαραίτητες Εναλλακτικές Θεραπείες!!!


Θεραπείες αποτοξινωτικές, ευεργετικές, χαλαρωτικές, αναζωογονητικές !!!

Καλέστε τώρα στο 6977678847 και κλείστε τη θεραπεία που σας ταιριάζει!!!

Μόνο από 15/9 έως και 25/9 !!!


ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Μια anti-stress θεραπεία προσώπου που βασίζεται στο φυσικό Κακάο και σε άλλες ειδικές ύλες περιποίησης προσώπου.
Αντιρυτιδική δράση και σύσφιξη
Ενυδάτωση και τροφή της επιδερμίδας
  Λάμψη και απαλότητα ''Χαρούμενο δέρμα" απαλλαγμένο από άγχος.



ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (προσώπου)
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, η  χαλαρωτική αρωματοθεραπεία προσώπου καθαρίζει σε βάθος, αφαιρεί τα υπολείμματα ρύπων και ενυδατώνει. Ειδικά ενεργά προϊόντα αρωματοθεραπείας συνδυάζονται με μασάζ για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες σκέψεις, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.


Αρωματοθεραπεία (σώματος)

Εφαρμογή των αιθέριων ελαίων πού παράγονται από θεραπευτικά βότανα με φυσική απόσταξη, τα οποία έχουν ισχυρότερη δράση από τα απλά εκχυλίσματα. Χρησιμοποιούνται αραιωμένα σε λάδι γαλάκτωμα η κρέμα, με εισπνοές η και αρωματισμό χώρου και επιλέγονται ανάλογα με τις θεραπευτικές ιδιότητές τους η το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν υπάρχει συγκεκριμένη πάθηση, μετά από έλεγχο θετικής αποδοχής η αρνητικής αντίδρασης, ως προς την συμβατότητα σε σχέση με την κατάσταση της υγείας η και της ατομικής ιδιοσυγκρασίας.


Φυτικά Εκχυλίσματα

Εφαρμογή των βοτάνων που δεν παράγουν αιθέριο έλαιο, σε μορφή εκχυλίσματος λαδιού ή οινοπνευματούχου διαλύματος το οποίο παρασκευάζεται και σε μορφή κρέμας, κατ' επιλογή σε σχέση  με τις θεραπευτικές ιδιότητες με εξωτερική χρήση, με αποτέλεσμα την επιτάχυνση και την βελτίωση του θεραπευτικού αποτελέσματος σε μυοσκελετικές παθήσεις.


Τεχνικές Βεντούζας

Εφαρμόζονται με πλαστικές ή γυάλινες κούπες με μηχανικό τρόπο απορρόφησης, ή με γυάλινο ειδικό ποτήρι με στιγμιαία καύση του εσωτερικού αέρα, προκαλώντας έλξη της μυϊκής μάζας σε στάσιμη κατάσταση ή σε κίνηση.
Ενισχύουν το αποτέλεσμα του μυοχαλαρωτικού μασάζ, προκαλούν έντονη υπεραιμία, έλξη και αποβολή φλεγμονών και τοξινών, και επιταχύνουν το θεραπευτικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα σε μυϊκές παθήσεις και προβλήματα αισθητικής.


Θεραπευτικό Μασάζ

Σειρά τεχνικών οι οποίες προκαλούν μείωση των έντονων και παρατεταμένων μυϊκών συσπάσεων, αυξάνουν την κίνηση αιμάτωσης στα τριχοειδή και βασικά αιμοφόρα αγγεία του αρτηριακού αίματος και της λέμφου, με αποτέλεσμα την αποβολή της σωματικής κόπωσης και των ψυχοσωματικών εντάσεων, την αποτοξίνωση, τη θεραπεία μυϊκών παθήσεων και τραυματισμών, τη βελτίωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού, την τόνωση και αναζωογόνηση


Ρεφλεξολογία

Μέθοδος βασισμένη στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων σε αντιστοιχία με όλο τον οργανισμό στα πέλματα και στις παλάμες και στις ενεργειακές ζώνες.
Ενεργεί κυρίως με πιέσεις στα αντίστοιχα σημεία που επηρεάζουν θετικά με αντανακλαστική διέγερση την λειτουργία των ζωτικών οργάνων και  γενικά των κυτταρικών ιστών, σε όλα τα συστήματα του οργανισμού και ενεργεί προληπτικά και θεραπευτικά σε όλες τις κατηγορίες των παθήσεων.
Σε αυτήν τη μέθοδο όπως και στο σιάτσου μέσω των σημείων επαγωγής των μεσημβρινών, δύναται να ισχύει η μετάδοση βιολογικής ενέργειας από τα αντανακλαστικά σημεία, και τις ενεργειακές ζώνες με παρόμοιες τεχνικές.


Σιάτσου

Όρος Ιαπωνικής διαλέκτου (δακτυλική πίεση) και μέθοδος Ιαπωνικής προέλευσης με ύπαρξη ιστορικών θεωριών αρχαιοελληνικής καταγωγής, με ενδεχόμενη απώλεια αποδεικτικών στοιχείων και στις δύο περιπτώσεις. Βασισμένη στις ίδιες αρχές του βελονισμού, ενεργεί στα σημεία έντασης και εμπλοκής της ροής της ενέργειας επί των μεσημβρινών (αγωγών κίνησης ενέργειας) κυρίως με δακτυλικές πιέσεις, μεταβιβάζοντας ποσότητες ενέργειας από τον εκτελεστή της θεραπείας επί του μεσημβρινού, ενισχύοντας την παροχή ενέργειας στούς κυτταρικούς ιστούς, με πιο ενισχυμένη βιολογική ενέργεια σε σχέση με την ελεύθερη επαγωγή κοσμικής ενέργειας που προκαλείται από το μεταλλικό υλικό της βελόνας, λόγο μειωμένης αντίστασης και συνεπώς αυξημένης επαγωγής που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα σημεία σε διάφορες μορφές ενέργειας, φαινόμενο στο οποίο βασίζεται η ανίχνευση τους από συσκευές που διοχετεύουν ηλεκτρική ενέργεια και υπολογίζουν τη διαφορά αντίστασης, με μηχανισμούς οι οποίοι συνήθως συνλειτουργούν στις συσκευές ηλεκτροβελονισμού.


Ρέικι

Λειτουργία διμεσικής μετάδοσης κοσμικής ενέργειας η οποία συνήθως διαμορφώνεται κατανέμεται και αξιοποιείται αυτόνομα από τον ίδιο τον οργανισμό του αποδέκτη στα ενεργειακά κέντρα και στους κυτταρικούς ιστούς, με αποτέλεσμα την διάσπαση και αποβολή συσσωρευμένων ενεργειακών φορτίων λανθάνουσας λειτουργικής κατάστασης, και την επιπλέον παροχή ζωτικής ενέργειας με αποτέλεσμα την ενίσχυση της φυσικής άμυνας και αυτοθεραπείας σε όλες τις κατηγορίες των παθήσεων.


Βιοενεργειακή Θεραπεία

Αξιοποίηση  της  φυσικής  βιολογικής  ενέργειας  κινούμενη  από  τα  ενεργειακά  κέντρα  και  τις  νευροδιαβιβάσεις  του  εκτελεστή  της  θεραπείας,  η  οποία  έχει  κυρίως  ηλεκτρομαγνητική  μορφή  με  παρόμοια  χαρακτηριστικά  της  τεχνητής  ηλεκτρομαγνητικής  ενέργειας,  (όπως  ισχύς,  εμβέλεια,  διαμόρφωση  και  συχνότητα  κύματος,  διαμόρφωση  και  δομή  μαγνητικών  γραμμών  και    παλμικών  δονήσεων  σε  περίπτωση  που  κινείται  σε  κατάσταση  ρευστού  ή  μαζικού  ενεργειακού  πεδίου  και  διαπερατότητα  επί  της  ανόργανης  και  οργανικής  ύλης), η ροή της οποίας  κατά ένα μεγάλο ποσοστό  γίνεται αισθητή από τον δέκτη, μετατρέψιμη  από  φυσικές  πηγές  όπως  κοσμική  ενέργεια  γεωακτινοβολία  καύσεις  των  τροφών  και οξυγόνωση.  Μορφή  ενέργειας  σε  πιο  συμπυκνωμένη  και ενισχυμένη  κατάσταση  σε σχέση  με  την  κοσμική,  η  οποία  γίνεται  ανιχνεύσιμη  από  τεχνητούς  αισθητήρες  μετρήσεων,  (φωτογραφικό καταγραφής υπέρυθρης ακτινοβολίας της μεθόδου Kirlian,  ραδιαισθητικές  συσκευές,  συσκευές  μέτρησης  ηλεκτρομαγνητικού  πεδίου  σε  υποδιαιρέσεις  βαθμών  της  κλίμακας  Gauss). Συνήθως κατευθύνεται  μέσω  διαλογιστικών  τεχνικών προγραμματισμού - παρόμοιες με  την  τηλεκινητική  επί  της  ανόργανης  ύλης - προς  συγκεκριμένη  λειτουργική  δράση,  κάτι  που  μπορεί  να  ισχύει  και  στην  εφαρμογή  του  σιάτσου,  χαρακτηριστικό  το  οποίο  προκαλεί  ιδιαίτερη  επιτάχυνση  στο  επιθυμητό  αποτέλεσμα.


SKIN RELAXANT
Προηγμένη αντιρυτιδική θεραπεία κατά των ρυτίδων έκφρασης
  Ελάττωση των ρυτίδων έκφρασης
Αντιρυτιδική δράση
  Ελαστικότητα και λάμψη
   Αναζωογόνηση και ενυδάτωση
  Ενεργοποίηση φυσικής σύνθεσης  νεο-κολλαγόνου


ΘΕΡΑΠΕΙΑ LIFTING
Ενισχυμένη περιποίηση σύσφιξης και τόνωσης για το πρόσωπο και το λαιμό.
Βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας και σύσφιξης της επιδερμίδας ανανεώνοντας το περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού
Τονώνει, απαλύνει και χαρίζει σφριγηλότητα άμεσα απο την πρώτη εφαρμογή
  Προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και απαλότητα


GOLDEN LINE FACE
Θεραπεία πολυτελείας προσώπου που βασίζεται στο Χρυσό, στις Πρωτεΐνες Μεταξιού, στα Μικροσφαιρίδια Κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης.
Σύσφιξη και αύξηση της ελαστικότητας
Δράση κατά των ρυτίδων
  Λάμψη και φωτεινότητα
  Ενυδάτωση


ΘΕΡΑΠΕΙΑ NECK FIRMING
Θεραπεία σύσφιξης για λαιμό, διπλοσάγονο και παρειές
Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τα προβλήματα της περιοχής με ένα μοναδικό συνδυασμό προϊόντων προσφέροντας σύσφιξη και ελαστικότητα.     Τονίστε τα χαρακτηριστικά και το περίγραμμα του προσώπου και επαναφέρετε τη σφριγηλότητα και τη νεανική όψη του δέρματος



ΘΕΡΑΠΕΙΑ DEEP HYDRATION
Πρόκειται για μια θεραπεία πολύ βαθιάς ενυδάτωσης που μπορεί να εφαρμοσθεί στο πρόσωπο, αλλά και να επεκταθεί  στο λαιμό και στο ντεκολτέ, ανάλογα με τις ανάγκες για ενυδάτωση αλλά και την ποιότητα του δέρματος.
Η θεραπεία προσφέρει λάμψη στο πρόσωπο, πολύ βαθειά ενυδάτωση που διαρκεί στο χρόνο και ανακουφίζει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, είτε λόγω έκθεσης στον ήλιο ή το κρύο, είτε λόγω ηλικίας. Επίσης λειτουργεί προληπτικά, αποτρέποντας τη δημιουργία ρυτίδων μέσω της προστασίας που παρέχει η σωστή ενυδάτωση.


ACΝE-PRONE & OILY SKIN
Ειδική περιποίηση για λιπαρά- νεανικά- προβληματικά δέρματα με ατέλειες
'Ενας σωστός και αποτελεσματικός καθαρισμός, χωρίς να ξηραίνεται και να ερεθίζεται το δέρμα
  Ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος και της υπερβολικής λιπαρότητας
Προστασία απο μικροβιακή φόρτιση
  Θρέψη και ανανέωση της επιδερμίδας
  Αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας, της διαύγειας και της ισορροπίας της επιδερμίδας


ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Ο καθαρισμός αποτελεί βασική περιποίηση για όλα τα δέρματα. Καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα (μαύρα στίγματα), αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και απολεπίζει. Με τον καθαρισμό εξισορροπούνται οι εκκρίσεις των σμηγματογόνων αδένων.
Τα κανονικά και ξηρά δέρματα έχουν ανάγκη από 3- 4 καθαρισμούς ετησίως ενώ τα λιπαρά δέρματα και αυτά που παρουσιάζουν ακμή, χρειάζονται περισσότερους


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
Οι υπέρηχοι είναι μια φυσική μέθοδος διείσδυσης στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας των καλλυντικών προϊόντων με παρουσία πολλών χρόνων στην αισθητική.
Λόγω της θεαματικής βαθιάς καθαριστικής δράσης τους, τα κύματα υπερήχων είναι σε θέση να βελτιώσουν την υφή του δέρματος και να αποκαταστήσουν μια νεανική λάμψη.
Οι υπέρηχοι αυξάνουν την θερμοκρασία του δέρματος και προκαλούν αγγειοδιαστολή και υπεραιμία με ευεργετικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα.
Δημιουργούν μικρομάλαξη, μειώνουν τα οιδήματα και απομακρύνουν τα προιόντα του μεταβολισμού.
Οφέλη:
- Βαθύς καθαρισμός πόρων χωρίς ερεθισμούς
- Βαθειά ενυδάτωση της επιδερμίδας
- Απαλή αλλά ενδελεχής απολέπιση
- Μειώση δυσχρωμιών
- Μειώση της ακμής
- Μειώση των ρυτίδων
- Χαλάρωση των μυών,τόνωση του δέρματος
- Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου
- Μειώση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια
- Διέγερση της λεμφικής παροχέτευσης


RED VINE TREATMENT
Αντιοξειδωτική θεραπεία Ενυδάτωσης Φωτεινότητας και Οξυγόνωσης βασισμένη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των κόκκινων σταφυλιών


ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ
Υαλουρονικό οξύ, Βιοτεχνολογικά και φυσικά δραστικά συστατικά για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων της ευαίσθητης περιοχής των ματιών
  Κυτταρική Αναζωογόνηση και αυτοανανέωση
Τόνωση και Αύξηση ελαστικότητας
  Ελάττωση Ρυτίδων και γραμμών έκφρασης
         Αντιμετώπιση πρηξίματος και μαύρων κύκλων
         Βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα


WHITENING TREATMENT
Εντυπωσιακή θεραπεία λεύκανσης που απαλύνει και αποχρωματίζει προοδευτικά τις δυσχρωμίες του δέρματος.


DERMABRASION
Προσφέρει σημαντική αλλαγή στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό και φιλικό προς το δέρμα τρόπο. Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:
· ξηρότητας
· γήρανσης...
· ακμής
· υπέρχρωσης
· κηλίδες
· φθορά από έκθεση στον ήλιο.
Tο γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή. Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου και του λαιμού.Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποιήσεις η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη και λαμπερή όψη ήδη από την πρώτη συνεδρία.