Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

2013-11-08 17:00
Οι αρχαίοι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι είχαν εξελίξει την τέχνη των αρωματικών ουσιών από τα φυτά, δέντρα, φρούτα, βότανα, λουλούδια, καρυκεύματα και ρετσίνια και τα χρησιμοποιούσαν για να φτιάχνουν τη διάθεσή τους, στις προσευχές τους και στα σπίτια τους.
Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται στις μέρες μας, σε σκευάσματα για το σώμα, θεραπευτικά μείγματα, προϊόντα ομορφιάς και για τη βελτίωση του προσωπικού μας περιβάλλοντος. [...] Οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε με τα αιθέρια έλαια είναι πάρα πολλοί και είναι απίστευτο ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε αναρίθμητες δουλειές που κάνουμε καθημερινά στο σπίτι μας ή στο χώρο εργασίας μας. [...]
 
H γραπτή συνέχεια του εκπληκτικού κόσμου των αιθέριων ελαίων στην Mykonos News που κυκλοφορεί!!!
Ενώ η πρακτική συνέχεια σε εφαρμογή, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο κέντρο μας από τις 17:00 - 22:00. Μερικές μόνο από τις θεραπείες που θα είναι διαθέσιμες είναι η Αρωματοθεραπεία για καθαρισμό και ανανέωση του προσώπου και του σώματος, Θερμο-ακουστική Θεραπεία για καθαρισμό των αυτιών και Σαμανική Θερμή μάλαξη σώματος με αιθέρια έλαια. Σε όλα τα παραπάνω χρησιμοποιούνται αγνά αιθέρια έλαια, ενώ νωρίς το απόγευμα θα γίνει ενημέρωση στα αγγλικά και γερμανικά, καθώς επίσης και για το νέο πρόγραμμα μαθημάτων που θα ξεκινήσει σύντομα.